OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

THE LILY CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

 

Artikelen^

Klik voor vergroting
klik voor vergroting
Naam:

Mallenset 2 van Lovely Lily

Omschrijving:

Dit is een mallenset voor de applicaties van de Lovely Lilyquilt. Met dit setje kun je makkelijk de te appliceren vormen op de stof aanbrengen. In het Klossie deel 6 staat met stap voor stap foto's uitgelegd hoe je dit kunt doen met de needleturn methode.

Het setje is gemaakt door Dineke Achterkamp van Mikilon’s workshop in Olst en via haar of deze website voor dezelfde prijs te koop. De mallen zijn gemaakt van dun plastic, teken met een 'verdwijn'pen door de uitgestanste lijnen. De mallen zijn niet geschikt om er met een rolmes langs te snijden, dan beschadigen de mallen.

Het mallensetje weegt niet veel, voor het verzenden van alleen dit setje zijn de verzendkosten lager. Wil je alleen dit mallensetje en geen andere artikelen van deze website, bestel het dan niet via deze website maar stuur mij een email, dan stuur ik het setje voor 8,50, inclusief verzendkosten naar je op. Voor het verzenden naar België 10 euro. Stuur je berichtje met je naam en adresgegevens via contact, (klik) Wanneer je naast dit setje ook andere artikelen wilt bestellen dan kan dat door dit artikel gewoon aan te klikken.

Prijs incl. btw: € 7,50
Laatst aangepast: 22 augustus 2018 17:50:25