OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

THE LILY CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

 

Artikelen^

Klik voor vergroting
klik voor vergroting
Naam:

Klossiedag 31 augustus bij de Hertogshoeve

Omschrijving:

Dit jaar wordt de Klossiedag met thema The Lily Challenge in de Hertogshoeve in Rijpwetering gehouden, beter bereikbaar voor de quiltsters in het Westen van het land. Je bent welkom om 10.30 uur en het duurt tot 15.30 uur.

Wat gaan we doen? We gaan aan de slag met restjes, neem maar een mandje vol mee dan kun je zo beginnen. Begin met de basisblokjes van de Lovely Lily quilt of wanneer je er daar al een flink aantal van klaar hebt stap 2 voor het maken van de quilt. Je oefent en krijgt tips bij patchen en appliceren en wordt de hele dag verzorgd door Karen van de Ven. Koffie met lekkers en een heerlijke lunch, je wordt de hele dag verwend! Na de lunch is er een show and tell door Karen, zij vertelt over alle prachtige quilts die ze heeft gemaakt door de jaren heen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goodiebag, met o.a. de nieuwste Klossie met het thema “Restjes”.

De kosten voor deze dag zijn 45 euro. Meld je snel aan voor de dag want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Er wordt 3,50 extra berekend, het totaalbedrag is 45 euro!

Prijs incl. btw: € 41,50
Laatst aangepast: 21 augustus 2018 12:49:34