OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

THE LILY CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

 

Artikelen^

Klik voor vergroting
klik voor vergroting
Naam:

Mallenset 1 van Lovely Lily

Omschrijving:

Dit is een mallenset voor het lelieblokje van de Lovely Lilyquilt. Met dit setje kun je aan de slag met het maken van de 80 basisblokjes. Een tweede mallenset komt in augustus in de verkoop, wanneer het gehele patroon van de Lovely Lilyquilt in het Klossie deel 6 komt. Ben je al begonnen met het maken van de blokjes, houd er dan rekening mee dat de maat kan afwijken van je eerder gemaakte blokjes. Maak je het blokje met deze set, dan is de maat van het blokje 12 x 12 cm. Vallen jouw gemaakte blokjes iets kleiner uit, geen paniek! In de volgende stap van het maken van de quilt is dit makkelijk aan te passen.

Het setje is gemaakt door Dineke Achterkamp van Mikilon’s workshop in Olst en via haar of deze website voor dezelfde prijs te koop. De mallen zijn gemaakt van dun plastic, teken met een 'verdwijn'pen door de uitgestanste lijnen. De mallen zijn niet geschikt om er met een rolmes langs te snijden, dan beschadigen de mallen.

Het mallensetje weegt niet veel, voor het verzenden van alleen dit setje zijn de verzendkosten lager. Wil je alleen dit mallensetje en geen andere artikelen van deze website, bestel het dan niet via deze website maar stuur mij een email, dan stuur ik het setje voor 8,50, inclusief verzendkosten naar je op. Voor het verzenden naar België 10 euro. Stuur je berichtje met je naam en adresgegevens via contact, (klik) Wanneer je naast dit setje ook andere artikelen wilt bestellen dan kan dat door dit artikel gewoon aan te klikken.

Prijs incl. btw: € 7,50
Laatst aangepast: 21 augustus 2018 14:31:34